Tule mukaan vaikuttamaan!

Olemme alueen asukkaiden edunvalvoja ja pyrimme toiminnallamme kehittämään yhteistä asuinaluettamme ja parantamaan viihtyisyyttä ja alueen palveluja. Olemme juuri sinua varten.

Jokainen alueella asuva täysi-ikäinen on oikeutettu olemaan yhdistyksen jäsen. Perheestä voi olla jäsenenä useampikin kuin yksi henkilö. Jäsenenä olet tukemassa yhdistyksemme toimintaa ja varmistat osaltasi asukasyhdistyksemme toiminnan jatkuvuuden.

Jäsenmaksuilla asukasyhdistys järjestää vapaa-ajan tilaisuuksia sekä ajaa yhteisiä asioita. Vapaa-ajan tilaisuuksia ovat mm. yhdistyksen järjestämät matkat, nuorisotoiminta, Korvensuorapäivä ja liikuntatoiminta.

Jäseneksi liittyminen

tilisiirto

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan jäsenlomakkeen ja maksamalla vuoden 2015 jäsenmaksun (10 EUR) Korvensuoran Asukasyhdistys ry:n tilille. Voit käyttää oheista tilisiirtolomaketta. Laita tilisiirron viestikenttään nimesi ja osoitteesi.

Jäsenmaksu on perhekohtainen, joten jos joku perheestä maksaa jäsenmaksun, pääsevät muut perheenjäsenet silloin myös yhdistyksen jäseneksi ilman erillistä maksua. Muista ilmoittaa perheenjäsentesi nimet yhdistykselle, jotta he saavat jäsenedut tapahtumissa. Voit lähettää tai päivittää tiedot myös alla olevalla lomakkeella.
Etu- ja sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelin *
Sähköposti
Toiminto * Liityn jäseneksi
Yhteystietojen muutos
Perheenjäsenten muutos
Lisätietoja

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisiavideo thumb